Over Ons

Over Ons


De Leau Adviseurs is uw belastingadviseur regio Maastricht. Wij voeren vrijblijvend een eerste quick scan uit van uw belastingdossier en of specifieke belastingproblematiek en geven onze second opinion indien u dit wenst.

maak hier een afspraak

Adminitratiekantoor Belastingadviezen

De Leau Adviseurs hecht veel belang aan onze dienstverlening. 

Grenzeloos informeren

In eerste instantie willen wij u informeren bij al uw vragen en noden. 

Kwalitatieve hulp

Onze normen en waarden in het ondernemen zijn: eerlijkheid, open, betrokkenheid maar ook confronterend, discreet en vooral klantgericht.
​​​​​​​

diensten

De Leau Adviseurs werd opgericht in oktober 1998 na een dienstverband van meer dan twintig jaar bij een middelgroot accountantskantoor. Naast het bieden van diensten voor onze klanten, starters en particulieren bieden wij ook advies over volgende onderwerpen:

Zakelijke markt

Wij verwerken periodiek uw financiële boekingsdocumenten en zorgen we voor tussentijdse verslaggeving, prognoses en het samenstellen van de jaarrekening.
​​​​​​​

Belastingsaangifte

Wij verzorgen uw belastingaangiften en functioneren als contactpersoon voor de belastingdienst. Dat doen wij snel, accuraat en tegen sterk concurrerende tarieven. ​​​​​​​

Online boekhouden

Wij hebben gekozen voor meerdere partners in het online boekhouden en zullen samen met u, de voor u juiste keuze maken. ​​​​​
​​​​

 Salarisadministratie

Wij verrichten de online loonadministraties van onze cliënten via één van de grootste loonsverwerkingsbureaus.
​​​​​​​​​​​​​​

Ons Team

De Leau Adviseurs werd opgericht in oktober 1998 na een dienstverband van meer dan twintig jaar bij een middelgroot accountantskantoor. Samen met onze acht ervaren medewerkers staan wij voor u klaar.

Referenties

De Leau Adviseurs werd opgericht in oktober 1998 na een dienstverband van meer dan twintig jaar bij een middelgroot accountantskantoor.

Kimberly Buijsers

Samenwerking met ons, TSE Taxservice-Euregio, verloopt perfect. Zeer ervaren en vriendelijke medewerkers

 Robert Baumler

Zeer fijne zakelijke samenwerking. Het zijn erg fijne mensen om mee samen te werken.

Emiel Jans

Heel vriendelijk en professionele hulp verkregen.

In de kijker