Administratiekantoor en Belastingadviezen

De Leau Adviseurs

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, expertise en jarenlange ervaring in accountancy, administratie en belastingen.
​​​​​​​Graag tot uw dienst.

Belastingsaangifte

Wij verzorgen uw belastingaangiften en functioneren als contactpersoon voor de belastingdienst. Dat doen wij snel, accuraat en tegen sterk concurrerende tarieven. 

Salarisadministratie

Wij verrichten de online loonadministraties zelf en via loonverwerkingsbureaus. Door onze interne controle waarschuwen wij u tijdig als wij uw gegevens nog niet hebben en als overleg over de invoer noodzakelijk is.

Online boekhouden

Wij hebben gekozen voor meerdere partners in het online boekhouden en zullen samen met u, de voor u juiste keuze maken. Voor een vast maandbedrag bent u verzekerd van een goed online administratief systeem.

Gelissendomein 8-10, 6229 GJ Maastricht | Postbus 1856, 6201 BW Maastricht | Tel. +31(0)43 362 8525 | info@deleau.nl | www.deleau.nl

Administratiekantoor Belastingadviezen

De Leau Adviseurs werd opgericht in oktober 1998 na een dienstverband van meer dan twintig jaar bij een middelgroot accountantskantoor.

In de loop der jaren is De Leau Adviseurs gegroeid, tot een hecht team van een achttal medewerkers.

Daarnaast doen wij regelmatig een beroep op ons vast netwerk van relaties en specialisten en houden wij onze vakkennis actueel en op een hoog niveau.

De leaU adviseurS

Onze normen en waarden in het ondernemen zijn: eerlijkheid, open, betrokkenheid maar ook confronterend, discreet en vooral klantgericht.

Voor Starters

Wij begeleiden starters vanaf het eerste gratis oriëntatiegesprek, waarna alle facetten van het ondernemerschap in meer of mindere mate aan bod komen.

​​​​​​​

Voor Particulieren

Voor particulieren verrichten wij diensten op het gebied van​​​​​​​ inkomstenbelastingen, privégebruik auto, winst uit vermogen, spaargeld, giften, erven, schenken, bijleenregeling, ...

Voor zakelijke markt

We bekijken graag de inrichting van uw administratie met het doel om mogelijke vereenvoudigingen door te voeren en een kostenbesparend advies te kunnen geven.​​​​​
​​​​

Professioneel Advies

Onze diensten vertegenwoordigen een grote toegevoegde waarde die u in staat stellen om gefundeerde beslissingen te nemen, en dit op basis van actuele en accurate gegevens. 
​​​​​​​​​​​​​​

Onze Diensten

Laat u niet verrassen door onverwachte zaken die door ons voorkomen hadden kunnen worden. Het ondernemen zelf laten wij graag aan u over.

bekijk hier onze diensten

Referenties

De Leau Adviseurs werd opgericht in oktober 1998 na een dienstverband van meer dan twintig jaar bij een middelgroot accountantskantoor.

Kimberly Buijsers

Samenwerking met ons, TSE Taxservice-Euregio, verloopt perfect. De Leau Adviseurs heeft erg ervaren en vriendelijke medewerkers.

Robert Baumler

Zeer fijne zakelijke samenwerking. Het zijn erg fijne mensen om mee samen te werken.

Emiel jans

Heel vriendelijk en professionele hulp verkregen.

Laatste Nieuws

In de kijker