Starters

Administratiekantoor Deleau voor Starters in regio Maastricht (Zuid Limburg)

Wij begeleiden starters vanaf het eerste gratis oriëntatiegesprek, waarna alle facetten van het ondernemerschap in meer of mindere mate aan bod komen.

Een planmatige aanpak bij het starten van een eigen bedrijf is absolute noodzaak om te voorkomen dat belangrijke zaken worden overgeslagen of onderbelicht worden.

Afhankelijk van het te starten bedrijf dient op basis van een Ondernemingsplan, op papier duidelijk gemaakt te worden dat het bedrijf levensvatbaarheid heeft. Dit papieren plan dient om gezet te worden in de praktijk, waarbij wij als adviseurs proberen om u op het juiste pad te houden en de altijd aanwezige valkuilen proberen te omzeilen.

Begroot uw omzet op een voorzichtige basis en pas uw kosten daar op aan. Maak van te voren duidelijk hoe het slechtste scenario er uit ziet en welke financiële risico’s er dan voor u zijn.

Financiering van uw bedrijf

Het meest doorslaggevende hoofdstuk in een ondernemingsplan, is voor een bank altijd een goed financieel plan. Aangezien een starter veelal geen historische cijfers ter beschikking heeft moet de bank het doen met uw financieel “papieren plan”. In het financieel plan moet de exploitatie van uw toekomstig bedrijf worden doorgerekend en een overzicht van investeringen en liquiditeiten worden verantwoord. Het maken en succesvol presenteren van uw ondernemingsplan aan een bank of investeerder ligt bij ons in goede handen, dat hebben wij door de jaren heen bewezen.

Voor het samenstellen van of beoordelen van Ondernemingsplannen hanteren wij een sterk verlaagd tarief.

Neem telefonisch contact op met een van onze ervaren adviseurs voor een vrijblijvend gesprek of maak gebruik van ons contactformulier.

Recommended for you

In de kijker

In de kijker